Општински вестиСкопје

В недела изменет режим на сообраќајот на ул. „Даме Груев“

Сообраќајот на улицата „Даме Груев“ во Скопје во недела ќе се одвива со изменет режим заради потребите на „Скопје филм студио“ за снимање на филмот „Хомо“.

Скопје, 15 март 2019Сообраќајот на улицата „Даме Груев“ во Скопје во недела ќе се одвива со изменет режим заради потребите на „Скопје филм студио“ за снимање на филмот „Хомо“.

Продукцијата информира дека сообраќајот ќе биде стопиран од 6 до 18 часот, а возилата че се  пренасочуваат кон околните улици, со повремени пропуштања.скс/са/

Back to top button
Close