Fotoservis

Takim Xhaferi -AP NATO

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi mbajti takim me Delegacionin e Nënkomitetit për Tranzicion dhe Zhvillim të AP NATO

Back to top button
Close