Fotoservis

Takim: Osmani – Ivanovska

Zëvendëskryetari i Qeverisë i angazhuar për çështje evropiane Bujar Osmani realizoi takim me kryetaren e KSHPK, Biljana Ivanovska dhe anëtarët e Komisionit

Back to top button
Close