0_Maqedoni.PortalPolitikë

Studentët e gazetarisë dhe marrëdhënieve me opinionin do të dërgojnë porosi për fushatë të drejtë presidenciale

Studentët e gazetarisë dhe marrëdhënieve publike sot nga Amfiteatri solemn në Fakultetin juridik "Justiniani i Parë" pranë UCM do të dërgojnë porosi për fushatë të drejtë presidenciale përmes qëndrimit kritik ndaj profesionit të vet dhe pozitës së tij në shtet.

Shkup, 7 mars 2019 (MIA) – Studentët e gazetarisë dhe marrëdhënieve publike sot nga Amfiteatri solemn në Fakultetin juridik “Justiniani i Parë” pranë UCM do të dërgojnë porosi për fushatë të drejtë presidenciale përmes qëndrimit kritik ndaj profesionit të vet dhe pozitës së tij në shtet.

Ngjarja organizohet me qëllim të rrumbullakësimit të projektit “Mos u bëj cak mediatik” në implementim të Institutit nacional për studime evropiane (MIES), i cili është pjesë e projektit “Me mendim kritik drejtuar qytetarëve me shkathtësi mediale – KriTink” zbatuar nga Fondacioni Metamorfozis dhe Eurothink – Qendra për strategji evropiane, ndërkaq financuar nga Bashkimi Evropian. ab/

Back to top button
Close