Фотосервис

Средба ПС на НАТО

Делегација на Поткомитетот за транзиција и развој на ПС на НАТО оствари средба со Илија Димовски, шеф на Делегацијата на Собранието на Република Северна Македонија во ПС на НАТО

Back to top button
Close