Фотосервис

Средба Џафери – ПС НАТО

Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Талат Џафери ќе одржи средба со Делегација на Поткомитетот за транзиција и развој на ПС на НАТО.

Back to top button
Close