0_Maqedoni.PortalKronikëKronikë.Portal

PTHP kërkoi paraburgim për dierin e dyshuar të drogës

Prokuroria Themelore Publike në Shkup kërkoi paraburgim për 48 vjeçarin në shtëpinë e të cilit janë gjetur droga narkotike. Paraburgimi është kërkuar për shkak të ekzistimit të rrezikut nga arratia.

Shkup, 13 mars 2019 (MIA) – Prokuroria Themelore Publike në Shkup kërkoi paraburgim për 48 vjeçarin në shtëpinë e të cilit janë gjetur droga narkotike. Paraburgimi është kërkuar për shkak të ekzistimit të rrezikut nga arratia.

Ai dyshohet për vepër penale “prodhim të paautorizuar dhe lëshim në qarkullim të drogave natokorike, substancave psikotrope dhe prekusorëve”.

Në shtëpinë e tij janë gjetur 293,71 gram marijuanë, pesë shiringa me hashish sloma me volum të përgjithshëm prej 47,5 mililitra, fara nga bima e kanabisit, me neto masë prej 21.41 gram dhe gjashtë tableta me ngjyrë të gjelbër dhe komponentë aktive 3,4 metilen-dioksimetamfetamin (MDMA). Gjatë bastisjes është gjetur edhe një peshore digjitale me mbetje nga marijuana. fb/

Back to top button
Close