BotëBotë.Portal

Panikë mbarë Gjermaninë, evakuim për shkak të alarmit për bomba të vendosura

 Në disa qytet mbarë Gjermaninë, ishin evakuuar asambletë e qytetit pas alarmit për bomba të vendosura, publikoi gazeta "Bild".

Berlin, 26 mars 2019 (MIA) – Në disa qytet mbarë Gjermaninë, ishin evakuuar asambletë e qytetit pas alarmit për bomba të vendosura, publikoi gazeta “Bild”.

Janë evakuuar asambletë në Augsburg, në Kajzerlautern, në Shemnic, në Getingen, në Nojnkirhen dhe në Rendsburg.

Gazeta gjermane thekson se këcënmet janë dërguar drejtpërdrejt në adresat e asambleve të qytetit, ndërsa ky informacion ishte konfirmuar nga ana e hetuesve në disa qytete.

Theksohet se tani për tani nuk ka dlshmi për mjete eksploziv në cilën do asamble.

 

Back to top button
Close