Политички партии

Независната пратеничка група на ВМРО-ДПМНЕ се сретна со Мицкоски

Денес 25.03.2019 година Независната пратеничка група на ВМРО - ДПМНЕ и Коалицијата за подобра Македонија на барање на Христијан Мицкоски, претседател на ВМРО - ДПМНЕ оствари средба со него во македонското Собрание.

Скопје, 25 март 2019

Почитувани,

Денеска 25.03.2019 година Независната пратеничка група на ВМРО – ДПМНЕ и Коалицијата за подобра Македонија на барање на Христијан Мицкоски, претседател на ВМРО – ДПМНЕ оствари средба со него во македонското Собрание.

На средбата се разговараше за актуелната политичка состојба, ставовите за реформските закони и идните предизвици за Македонија.

НЕЗАВИСНА ПГ на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата за подобра Македонија

____________________________________________________________________________

МИА овие текстови ги објавува во интегрална и оригинална форма и не е одговорна за нивната содржина, ниту за евентуалните правописни недоследности или печатни грешки.

 

Back to top button
Close