0_Sport,PortalFutbollSportSport.Slajder

Nejmar pritet shumë shpejtë të kthehet në terren

 Ylli i PSZH-së, Nejmar mund të kthehet në terren më herët se sa që pritej prejse ishin bërë të ditura rezultatet e kontrolleve shëndetësore të brazilianit.

Paris, 14 mars 2019 (MIA) – Ylli i PSZH-së, Nejmar mund të kthehet në terren më herët se sa që pritej prejse ishin bërë të ditura rezultatet e kontrolleve shëndetësore të brazilianit.

Rehabilitimi i sulmuesit është i shkëlqyer dhe rikuperimi është përshpejtuar. Nejmar shërohet nga goditja e marrë në këmbën e djathtë.

“Pritet futbollisti 27-të vjeçar të kthehet në lojë për një kohë të shkurtër”, theksojnë nga PSZH.

Tani për tani, nevojitet leje nga mjekët në PSZH që të mund braziliani të fillojë me trajnime me ekipin. sa/

Back to top button
Close