Paralajmërime

MIA Paralajmërime – MKD

16 mars 2019

16 mars 2019

Strumicë – Përfaqësues të Euromaks Resources, koncesioner i minierës për bakër “Illovicë-Shtukë” do të mbajnë takim me banorët e Komunave Bosilovë dhe Novo Sellë. (h.”Car Samoili”, Bansko/19:00)

Shtip – Simpozium shkencor në temën “Dermatologjia 2020” organizojnë Fakulteti i Shkencave Mjekësore dhe Shoqata e Dermatovenerologëve. (Qendra multimediale e Universitetit “Goce Dellçev”/08:30, deklarata për mediat në orën 10:45)

Shkup – Shoqata evropiane e studentëve të drejtësisë organizon ngjarje në temën “Realizim dhe mbrojtje e të drejtave të punëtorëve”. (Fakulteti Juridik/10:00)

Shkup – Kongresi i gjashtë i rregullt i Partisë Demokratike të Serbëve në Maqedoni. (h.”Holidej In”/11:00)

_______________________________________________

***MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore***

 

Back to top button
Close