Paralajmërime

MIA paralajmërime – Botë

Protesta të nxënësve përreth botës me kërkesë për ndërmarrje të masave më të ashpra për ballafaqim me ndryshimet klimatike.

15 mars 2019 (MIA)

– Protesta të nxënësve përreth botës me kërkesë për ndërmarrje të masave më të ashpra për ballafaqim me ndryshimet klimatike.

Bruksel – Mbledhje e Këshillit për asocim mes BE-së dhe Turqisë.

Strazburg – Komisioni i Venecias  do të shpallë raport për reformat gjyqësore në Hungari.

Luksemburg – Takim i ministrave  për Punësim, Politikë Sociale, Shëndetësi dhe Mbrojtje të konsumatorëve të vendeve anëtare të BE-së.

Luksemburg – Eurostat do të shpallë të dhëna për shkallën e inflacionit në Eurozonë për muajin shkurt të vitit 2018.

Damask – Tetë vjet nga fillimi i protestave antiqeveritare në Siri, të cilat u shndërruan në luftë të përgjakur qytetare.

Pekin – Përfundon sesioni dhjetëditësh i Kongresit popullor nacional kinez.

 

Back to top button
Close