Најава на настани

МИА Најави – свет

Бангкок - Парламентарни избори во Тајланд, први по воениот преврат во 2014 година.

24 март 2019

Бангкок – Парламентарни избори во Тајланд, први по воениот преврат во 2014 година.

Белград – Србија одбележува 20 години од бомбардирањето на тогашна СР Југославија.

Њујорк – Светски ден на борба против туберкулозата.

 

Back to top button
Close