МИА Бриф 5+5Пакети

МИА Бриф 5+5

16:00/26 март 2019

16:00/26 март 2019

„Епилепсија Македонија“: Лицата со епилепсија се уште се дискриминирани
Македонскиот јазик еден од официјалните малцински јазици во земјите членки на ЕУ
Иванов не ги потпиша законите за антидискриминација и за ОТА
Исклучените од парно од април нема да плаќаат фиксен надоместок
Индијците Сандесара си заминале од Албанија со чартер лет, неколку дена пред избивањето на скадалот
Челси Манинг повторно задржана и во самица
Протест во Ингушетија поради размена на територии со Чеченија
Рохани: Одлуката на САД за Голанска Висорамнина е спротивна на меѓународното право
Мексиканскиот претседател бара извинување од шпанскиот крал и папата

 

 

Back to top button
Close