BallkanBallkan.Portal

Vritet refugjati më i kërkuar në BeH

Refugjati më i kërkuar në BeH, Edin Gaçiq, i cili dyshohet për vrasjen brutale të një polici dhe një civili, sot është likuiduar nga pjesëtarët e Ministrisë së Punëve të Brendshme të Kantonit të Sarajevës.

Back to top button
Close