0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeShkupVideo deklaratë

Subvencione të Qytetit të Shkupit për eko pajisje bashkëkohore për ngrohje

Qyteti i Shkupit për herë të parë deri më tani shpallë konkurs publik për subvencionim të pajisjes klimatike inverter dhe pajisjeve të tjera bashkëkohore për ngrohje të amvisërive.

Back to top button
Close