Фотосервис

Средба на Адеми со Неделков и Сузана Флокен

Средба на министерот за образование Арбер Адеми со претседателот на Синдикатот за образование, наука и култура, Јаким Неделков и со директорката на Европската конфедерација на синдикални организации, Сузана Флокен

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close