EvropëEvropë.Portal

Salvini: Nuk dëshirojmë të grindemi me Francën

Romë, 7 shkurt 2019 (MIA) - Zëvendëskryeministri italian dhe ministër i Punëve të Brendshme Mateo Salvini deklaroi sot se Italia nuk dëshiron të grindet me Francën.

Back to top button
Close