0_Maqedoni.Portal0_Web_Ballina - SllajderKronikëKronikë.PortalPolitikë

Ruskoska: Për tre personat kërkojmë masë paraburgimi, ndërsa për njërin, për shkaqe shëndetësore, arrest shtëpiak

Prokuroria publike kërkon paraburgim për tre dhe arrest shtëpiak për njërin nga katër ish-ministrat dhe zëvendësministrat e Bujqësisë të cilët janë të dyshuar për keqpërdorim të pozitës dhe autorizimit zyrtar gjatë ndarjes së ndihmës bujqësore dhe dhënies me qira të tokës shtetërore bujqësore me çka i shkaktuan dëm prej mbi 1,4 milion euro Buxhetit.

Back to top button
Close