Фотосервис

Промоција на курсеви

Директорот на Царинската управа Ѓоко Танасоски, претставник од Делегација на ЕУ, Фрек Јанмат и претставник на Асоцијацијата за е-трговија на Македонија, Виктор Стојкоски одржаа промоција на курсеви за електронско учење

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close