Фотосервис

Програма за директни плаќања во земјоделството

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски одржа прес-конференција во врска со новата Програма за директни плаќања во земјоделството 2019

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close