Fotoservis

Program i pagesave të drejtpërdrejta në bujqësi

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave Lupço Nikollovski mbajti konferencë për shtyp në lidhje me Programin e ri për pagesa të drejtpërdrejta në bujqësi 2019.

Back to top button
Close