0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderTemë

Pritet që viti 2019-të të jetë vit i automjeteve elektrike në tregun e Maqedonisë

Subvencione, stacione për mbushje dhe paralajmërime për modele të reja të automjeteve elektrike. Sipas paralajmërimeve, 2019-ta duhet të jetë vit i automjeteve me zero emision të gazrave të dëmshme në rrugët e Maqedonisë. Megjithatë, vala e këtillë “e gjelbër” ende është vetëm në paralajmërim në tregun e automjeteve në Maqedoni.

Back to top button
Close