Фотосервис

Прес – Ѓорѓи Филипов

Прес-конференција на амбасадорот Ѓорѓи Филипов по повод поднесување пријава за кандидат за претседател на Република Македонија на отворениот повик за претседателските избори за 2019 година на СДСМ.

Back to top button
Close