Фотосервис

Потпишување меморандум

Министерот за образование и наука, Арбер Адеми и заменик министерот за животна средина и просторно планирање, Јани Макрадули присуствуваа на потпишување меморандум за соработка помеѓу Студентскиот дом Кузман Јосифовски – Питу и АД БЕГ

Back to top button
Close