Shkencë dhe teknologji

Njihuni me shqiptaren e parë që punon për Facebook, Tina Ferati

Florentina Ferati nga Ferizaji është një nga shumë shqiptarët që kanë korrur sukses jashtë vendit me punën dhe talentin e tyre, e cila ka arritur të punësohet në gjigantin “Facebook”, që njëherësh shënon edhe rrjetin social më të përdorur nga shqiptarët.

Back to top button
Close