0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeKorrespondentë MKDMakedonija.SlajderReportazh

Një orë në “Shtëpinë e gjetheve” në Tiranë

Një orë në “Shtëpinë e gjetheve” në Tiranë!? Tepër shumë, ose tepër pak për qëndrim në Muzeun e përgjimit sekret, vend në të cilin janë arkivuar dhe dëshmohen krimet e policisë sekrete shqiptare Sigurimi. Ciceroni ynë plotësoi se Muzeu në fakt është dëshmi e kohës kur regjimi në Shqipëri i kryesuar nga diktatori Enver Hoxha, ka luftuar kundër armikut të jashtëm, por edhe atij të brendshëm.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close