Fotoservis

Nënshkrimi i memorandumit

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Arbër Ademi dhe zëvendësministri i Mjedisit të Jetesës, Jani Makraduli morën pjesë në nënshkrimin e memorandumit për bashkëpunim midis konviktit të studentëve Kuzman Josifovski - Pitu dhe AD BEG

Back to top button
Close