0_Magazinë.Portal0_Web_AktualePolitikë

Në Strugë për herë të 10-të Shkolla për liderë të rinj

Dyzet pjesëmarrës dhe më shumë se 20 ligjërues nga Maqedonia, Evropa dhe bota do të jenë pjesë e Shkollës për liderë të rinj, që me nismë të presidentit të Republikës së Maqedonisë, do të mbahet prej sot e deri më 22 shkurt në Strugë.

Back to top button
Close