МИА Бриф 5+5Пакети

МИА Бриф 5+5

10:00/28 февруари 2019

10:00/28 февруари 2019

На европско ниво, официјално регистрирани само 19 грчки трговски ознаки со термините „Македонија“ и „македонско/а/и“
Ново рочиште за „Тортура“
Продолжува судењето за убиството на Никола Саздовски
Димитров на „Делфи економскиот форум“ во Грција
Промоција на Првиот национален извештај за перформансите и реформите во правосудството
Дебата за поттикнување на академската соработка меѓу Северна Македонија и Грција
Меј доби уште две недели за преговори за Брегзит
Трамп: Некогаш едноставно треба да се повлечеш
Растат тензиите меѓу Пакистан и Индија

Back to top button
Close