Korrespondentë MKDLajme nga komunat

Mëngjesin e sotëm Kumanova qyteti më i ndotur në Maqedoni

Kumanovë, 11 shkurt 2019 (MIA) - Sot dhe mbrëmë Kumanova ishte qyteti më i ndotur në Maqedoni. Niveli i grimcave PM 10 për momentin janë shumëfishuar dhe janë 242 mg/m3. Mbrëmë, ishin edhe më të larta dhe lëviznin prej 411 deri në  380 mg/m3. Në orët e vona të mbrëmjes në Kumanovë kundërmonte erë tymi, por shpërndahej edhe erë specifike.

Back to top button
Close