0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualePolitikë

Memorandum për bashkëpunim i MSHIA-së, MD-së dhe Akademisë së gjykatësve dhe prokurorëve publikë

Shkup, 11 shkurt 2019 (MIA) - Memorandum për bashkëpunim ndërmjet Ministrisë së Shoqërisë Informatike dhe Administratës (MSHIA) dhe Ministrisë së Drejtësisë dhe Akademisë së gjykatësve dhe prokurorëve publikë "Pavell Shatev" do të nënshkruhet sot në MSHIA.

Back to top button
Close