Të Tjera

Maratona e Shkupit zhvendoset për më 4 maj

Për shkak të mbajtjes së zgjedhjeve presidenciale, rrethi i dytë i të cilave përshtatet me datën e mbajtjes së edicionit të 15-të të Viz Er Maratona e Shkupit, 5 maj i vitit 2019 dhe pamundësia që në të njëjtën ditë me zgjedhjet të mbahet edhe maratona, organizatorët, Unionin i sporteve të Shkupit dhe Këshilli organizativ i Viz Er Maratona e Shkupit, sollën vendim që maratona e sivjetme të zhvendoset për një ditë më herët, gjegjësisht të shtunën, 4 maj të vitit 2019, kumtoi sot organizatori i manifestimit sportiv.

Back to top button
Close