0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualePolitikëVideo deklaratë

Jazbec: Mirëserdhët në NATO – Sllovenia do ta ratifikojë Protokollin të martën

Shkup, 6 shkurt 2019 (MIA) - Mirëserdhët në NATO! Sot është ditë historike e cila rrallë ndodh në jetët tona. I uroj autoritetet e Maqedonisë dhe të gjithë ata të cilët kanë kontribuuar për këtë dhe kanë mundësuar që Maqedonia sot me Protokollin për anëtarësim të jetë de fakto anëtarja e 30-të e Aleancës, tani vijon procesi i ratifikimit nga vendet anëtare të NATO-s.

Back to top button
Close