Gjendja e rrugëve

Gjendja e rrugëve

Komunikacioni nëpër rrugët e vendit po zhvillohet kryesisht nëpër rrugë të thata.Intensiteti i komunikacionit në akset rrugore jashtë mjediseve urbane është mesatar. Në vendkalimet e tjera kufitare, në anën e Maqedonisë, nuk ka vonesa të mëdha për hyrje dhe dalje nga shteti.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close