Фотосервис

Џес Бејли и Гречен Биркл на средба со пратенички

Клубот на пратенички во македонското Собрание организира средба со амбасадорот на САД, Џес Бејли и директорката на канцеларијата на УСАИД, Гречен Биркл

Back to top button
Close