0_Web_AktualeKultura.SlajderKulturëKulturë.Portal

Ende shqyrtohen aplikacionet e muzikës, tek ajo e dramës dhe vizuale nuk ka pasur lëshime

Për Festivalin e fëmijëve "Bilbili i artë" i cili nuk mori buxhet për vitin 2019, megjithatë do të ketë mbështetje, pasi Komisioni ka paraparë se ka dorëzuar deklaratë për vendin e mbajtjes së ngjarjes. Por, vendimi i Komisionit mbetet i pandryshuar për Festivalin e xhazit të Shkupit dhe Offest si dhe produksionit "Avalon" dhe folklorit "Pece Atanasovski" pasi dokumentacioni është jo i plotë.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close