EvropëEvropë.Portal

Britania, Spanja, Franca dhe Austria e njohën Guaidon si president i përkohshëm i Venezuelës

Kryeministri spanjoll Pedro Sançez e pranoi sot liderin e opozitës Huan Guaido si president i përkohshëm i Venezuelës.

Back to top button
Close