Астрономски календар

Астрономски календар

Денеска е петок, 22 февруари 2019 година, 53-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 312 дена.

Скопје, 22 февруари 2019 (МИА) – Денеска е петок, 22 февруари 2019 година, 53-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 312 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 22 минути, а ќе зајде во 17 часот и 13 минути.

Денов трае 10 часа и 51 минута.

Месечината, која е во фаза на полна Месечина, ќе изгрее во 20 часот и 48 минути, а ќе зајде во 8 часот и 12 минути.

Back to top button
Close