Астрономски календар

Астрономски календар

Скопје, 17 февруари 2019 (МИА) – Денеска е недела, 17 февруари 2019 година, 48-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 317 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 29 минути, а ќе зајде во 17 часот и 7 минути.

Денов трае 10 часа и 38 минути.

Месечината, која е во фаза на прва четвртина, ќе изгрее во 14 часот и 32 минути, а ќе зајде во 4 часот и 46 минути.

Back to top button
Close