Астрономски календар

Астрономски календар

Скопје, 12 февруари 2019 (МИА) – Денеска е вторник, 12 февруари 2019 година, 43-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 322 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 35 минути, а ќе зајде во 17 часот и 1 минута.

Денов трае 10 часа и 26 минути.

Месечината, која е во фаза на прва четвртина, ќе изгрее во 10 часот и 23 минути и нема да зајде ова деноноќие.

Back to top button
Close