BiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomi

Angjushev: Pres këtë vit Çerben të bëhet realitet në jetën energjetike dhe të ekonomisë së ujit

- Zëvendëskryeministri për çështje ekonomike, Koço Angjushev së bashku me ministrin e Shëndetësisë, Venko Filipçe, sot në Beograd realizuan takim me drejtorin e zyrës rajonale të Korporatës financiare ndërkombëtare për Evropën Qendrore dhe Juglindore (IFC-International Finance Corporation), Tomas Lubek, në të cilin bisedoi për mundësitë për mbështetje nga ana e IFC, pjesë e grupacionit të Bankës Botërore, për realizimin e projekteve të mëdha infrastrukturore në energjetikë dhe në sektorin e shëndetësisë.

Back to top button
Close