BallkanBallkan.PortalKorrespondentë Botë

Ahmeti: Nuk ka ndryshim në qëndrimet për taksën për importim nga Serbia dhe BeH

Bashkëkryesuesi i ekipit të Kosovës për negociata me Serbinë, lideri i Partisë Socialdemokrate (PSD), Shpend Ahmeti, pas takimit të sotëm me kreun shtetëror të Kosovës, deklaroi se qëndrimet lidhur me taksën prej 100 për qind ndaj importimit nga Serbia dhe Bosnjë e Hercegovina mbeten të pandryshuara, njofton korrespondenti i MIA-s nga Prishtina.

Back to top button
Close