Kultura.SlajderKulturëKulturë.Portal

Zhan- Patrik Konrad, fitues i çmimit “Mendimi i Goces”

Në prag të 4 shkurtit, ditëlindjes së Goce Dellçevit, çmimi vjetor ndërkombëtar "Mendimi i Goces" i ndahet Zhan Patrik Konradit, kryetar i Akademisë evropiane të shkencave, arteve dhe letërsisë me seli në Paris.

Back to top button
Close