Korrespondentë MKDLajme nga komunat

Vrasësi i pronarit të objektit hotelierik “Gurman” në Kërçovë ka tentuar që të dhunojë një strugane

Strugë, 4 janar 2019 (MIA) - Vrasësi i pronarit të objektit hotelierik "Gurman" në Kërçovë dhe një person tjetër janë të dyshuar për tentim për dhunim dhe plaçkitje në Strugë.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close