0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualePolitikë

VMRO-DPMNE-ja kërkon zgjedhje të parakohshme, LSDM-ja mendon për NATO, BE , për ekonomi dhe reforma

VMRO-DPMNE-ja sot do të parashtrojë kërkesë për shpërbërjen e Kuvendit të Republikës së Maqedonisë dhe për mbajtjen e zgjedhjeve të parakohshme parlamentare së bashku me ato presidenciale, si dhe kërkesë për dorëheqjen e kryeministrit Zoran Zaev dhe formimin e qeverisë teknike, ndërsa LSDM-ja thotë se Qeveria e cila e fut Maqedoninë në NATO dhe në BE mendon vetëm për ekonomi dhe për reforma.

Back to top button
Close