0_Magazinë.PortalBotëKorrespondentë BotëShkencë dhe teknologji

Uatsap e kufizon dërgimin e një mesazhi deri tek pesë shfrytëzues

Aplikacioni për dërgimin e mesazheve Uatsap prej sot e kufizoi deri në pesë, numrin e shfrytëzuesve ose grupeve të cilëve mund t'u dërgohet një mesazh i njëjtë, kumtoi zëvendëskryetarja për komunikime të kompanisë, Viktorija Grant.

Lajmi i plotë është i aksesueshëm vetëm për shfrytëzuesit e ueb-shërbimit të MIA-s.

Logohuni ose na kontaktoni në shërbimin tonë të marketingut për informacione më të hollësishme

Tel. 075 284 506
075 284 502
075 280 297

E-mail: marketing@mia.mk.

Таг

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close