0_Maqedoni.PortalMakedonija.SlajderPolitikë

Te një i punësuar në Qendrën Klinike Stomatologjike është gjetur bakterie MRSA

Shkup, 29 janar 2019 (MIA) - Te një i punësuar në Qendrën Klinike Stomatologjike "Shën Pantelejmon"- Shkup është gjetur bakterie MRSA, por ai është izoluar dhe nuk vjen në punë, kumtoi drejtoresha e këtij institucioni shëndetësor, Amella Cana.

Back to top button
Close