0_Maqedoni.PortalSektori civil

Takim memorial kushtuar viktimave të Holokaustit

Jemi të bindur se me kultivimin e vlerave universale siç janë toleranca, mirëkuptimi i ndërsjellë dhe respekti, do t'u ndihmojë gjeneratave më të reja të mos jenë viktima të së keqes, por të jenë pjesë e ndërtimit të një shoqërie më të mirë dhe më të drejtë, por edhe se të gjithë ne duhet të përkujtojmë Holokaustin në nderë të viktimave që të pengohet dhe të mos përsëritet kudo në botë, tha rektori i Universitetit "Nënë Tereza" Aziz Pollozhani në Takimin e sotëm memorial kushtuar viktimave të Holokaustit.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close