0_Web_AktualeBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomi

Strategjia transportuese deri më 2030: Me tren deri te aeroporti ndërkombëtar i Shkupit

Shkup, 18 janar 2019 (MIA) - Rreth 104 aktivitete do të realizohen në rrjetin transportues në Maqedoni deri në vitin 2030. Për realizimin e këtyre projekteve është paraparë që të shpenzohen rreth 4,2 miliardë euro prej të cilave pjesa më e madhe do të sigurohen përmes kredive dhe IPA mjeteve.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close